Tag: llotaria amerikane

 • Shërbim aplikimesh per Lotarine amerikane online

  by

  in

  Shërbim aplikimesh per lotarine amerikane online. Per te gjithe te interesuarit e Lotarise Amerikane ofrojme asistence per aplikim. Stafi yne me ekpserience dhe seriozitet, ofron asistencë të interesuarve që dëshirojnë të marrin pjesë në programin vjetor për Green-Card, i cili ofrohet nga Departamentit i Shtetit Amerikan. Aplikime të sigurta. Plotësojmë për ju formularin e aplikimit…

 • Lotaria Amerikane, ambasada: Do ketë fitues të rinj

  Ambasada Amerikane në Tiranë njoftoi ditën e sotme se aplikantët e programit te vizave te shumellojshmerise DV/2017 që nuk janë përzgjedhur më parë, mund të shohin sërish statusin e tyre, pasi do kete nje tjeter faze perzgjedhese. Në një njoftim në faqen zyrtare të Ambasadës jepen udhëzimet e mëposhtme. Të gjithë ata që aplikuan për Lotarinë…

 • Si te kontrollojme pergjigjen e lotarise amerikane DV-2017

  Si te njiheni me rezultatin e aplikimit tuaj per lotarine amerikane DV-2017. Duke filluar nga data e sotme 3 MAJ 2016 ne oren tone lokale 18:00, ju mund te njiheni me rezultatin e aplikimit tuaj per lotarine amerikane DV-2017. Kontrolli behet online ne webfaqen eltronike E-DV zyrtare te departamentit te shtetit amerikan, e cila do…

 • Llotaria amerikane DV-2017 – Aplikimet

  Llotaria amerikane DV-2017 – Aplikimet Llotaria amerikane DV – 2017 Aplikimet online dhe ne zyren tone Ju njoftojme tashme se si cdo vit ju mund te asistoheni per aplikimin e llotarise amerikane nga stafi yne i specializuar duke filluar nga data 8 tetor 2015 si online nga faqja jone e internetit www.llotariaamerikane.com, ashtu dhe ne…

 • Datat e intervistave per fituesit e DV-2016

  Departamenti i shtetit amerikan nëpërmjet fletores së tyre zyrtare të përmujshme “Visa Bulletin” shpalli datat e intervistave për muajin Tetor 2015. Muaji Tetor shënon fillimin e intervistave për fituesit e programit DV-2016 të shpallur në datën 5 Maj 2015. Gjatë muajit Tetor do të intervistohen të gjithë fituesit me numër dosje (case number) deri në…

 • Njoftim për të përzgjedhurit e programit DV-2014

  Ambasada amerikane në shqipëri nëpërmjet një njoftimi zyrtar në faqen e tyre online bën të ditur një sqarim për të përzgjedhurit e programit të vizave të lotarisë DV-2014.   Kliko në butonin e mëposhtëm për të lexuar burimin zyrtar: