Home Njoftime Si te kontrollojme pergjigjen e lotarise amerikane DV-2017

Si te kontrollojme pergjigjen e lotarise amerikane DV-2017

5295
32

Si te njiheni me rezultatin e aplikimit tuaj per lotarine amerikane DV-2017. Duke filluar nga data e sotme 3 MAJ 2016 ne oren tone lokale 18:00, ju mund te njiheni me rezultatin e aplikimit tuaj per lotarine amerikane DV-2017. Kontrolli behet online ne webfaqen eltronike E-DV zyrtare te departamentit te shtetit amerikan, e cila do te jete aktive ne oren 18:00.

Si fillim, per te kontrolluar pergjigjen tuaj, ju duhet te keni perballe fleten e printuar ku permbahen te dhenat e aplikuesit, te cilat jane kodi i konfirmimit te regjistrimit tuaj 16 shifror (confirmation code), emri dhe mbiemri juaj, viti i lindjes.

Per te proceduar me kontrollin duhet te perdorni browserin tuaj te internetit si psh. internet explorer, google chrome, mozilla firefox etj, duke shkruajtur ne barren e kerkimit adresen zyrtare te webfaqes elektronike E-DV  te departamentit te shtetit amerikan e cila eshte: www.dvlottery.state.gov/ESC/

Pasi faqja te hapet, klikoni ne butonin CONTINUE dhe me pas plotesoni hapesirat bosh me te dhenat tuaja perkatese.

1- Kodi i konfirmimit te regjistrimit 16 shifror (confirmation code – 2017XXXCRHXXXMWN)

2- Mbiemri juaj

3- Viti i lindjes

4- Shkruani kodin e sigurise qe shikoni ne figure.

Se fundi kontrolloni edhe njehere te dhenat tuaja qe vendoset ne fushat e tekstit qe plotesuat dhe me pas klikoni ne butonin SUBMIT per tu njohur me fatin tuaj. Tani sna mbetet gje tjeter vecse tju urojme pacit FAT!

Per me teper shikoni si shembull videon e meposhtme:

32 COMMENTS

  • Ka mbingarkese serveri ditet e para per te kontrolluar ne statusin e kontrollit te regjistrimit tuaj. Duhet te riprovoni derisa sistemi tjujape pergjigjen e pritur.

 1. pershendetje aplikimi qe une kam bere per llotarine sistemi nuk ma Confirmaton Namber ju lutemi me ndimoni qe te mar pergjigjen faleminderit

  • Prsh, me date 3 MAJ 2016, ne oren tone lokale 18:00 do tjete e mundur te kontrollohen pergjigjet e aplikimit te lotarise amerikane. Te gjthe personat qe nuk kane te dhenat e regjistrimit fillestar te ruajtura per tu njohur me rezultatin e lotarise do te mund ti rikuperojne ato nepermjet opsionit FORGOT CONFIRMATION NUMBER http://www.dvlottery.state.gov/esc. Ju urojme FAT!

  • Prsh, me date 3 MAJ 2016, ne oren tone lokale 18:00 do tjete e mundur te kontrollohen pergjigjet e aplikimit te lotarise amerikane. Te gjthe personat qe nuk kane te dhenat e regjistrimit fillestar te ruajtura per tu njohur me rezultatin e lotarise do te mund ti rikuperojne ato nepermjet opsionit FORGOT CONFIRMATION NUMBER http://www.dvlottery.state.gov/esc. Ju urojme FAT!

 2. ju.lutem.shume.nuk.mund.ta.gjej.kodin.e.konfirmimit.si.mund.tia.bej.te.shikoj.pergjigjen.e.llotarise.edhe.pse.ka.kaluar.koha.Apo.jam.akoma.ne.kohe?

 3. Prsh jam fitues i lotaris amerikane 2016 ne shtator , i kam dorzuar gjitha dokumentat , por nuk me ka ardhur akoma data intervistes ?

 4. pershendetje me ka humbur kodi dhe nuk di se si te hy dhe te kontrolloj nese jam fitues?
  Konti Foto NIna
  ju faleminderit

 5. Ju uroj aplikantve sukses ne aplikimet e llotaris Americane pasi America esht ne zemren time gjithashtu dhe ne zemrat krejt shqiptarve

 6. Pse me kerkohet nje last ose family name kur une nuk e kam vendos..dhe kur klikoj tek no family name prape me nxjer probleme..invalid information .
  Si duhet te veproj??

 7. pershendetje.per persona qe kan humbur kodet e llotos cfar mund te behet ne qoft se di nanjeri se si mund te veproj me ktheni perfjigje flm!!!

 8. Pershndetje une jam adriatik gashi i lindur me 21.12.1983 ne gjakov jam itersun per ne amerik te aplikoji me familje me grun e djalin tim

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.