Datat e intervistave per fituesit e DV-2016

Departamenti i shtetit amerikan nëpërmjet fletores së tyre zyrtare të përmujshme “Visa Bulletin” shpalli datat e intervistave për muajin Tetor 2015. Muaji Tetor shënon fillimin e intervistave për fituesit e programit DV-2016 të shpallur në datën 5 Maj 2015. Gjatë muajit Tetor do të intervistohen të gjithë fituesit me numër dosje (case number) deri në 9150.

Intervistat për fituesit e DV-2016 do të jepen nga data 1 Tetor 2015 deri më 30 Shtator 2016. Intervista zhvillohet në atë muaj kur numri i  dosjes suaj, “Case Number” përkon me publikimin zyrtar të Visa Bulletin dhe në përputhje me listën mujore të poshtëshënuar:

*** Kjo listë do të përditësohet nga ne, çdo datë 16 të çdo muaji, me takimet e dy muajve pasues.

Në muajin Tetor 2015 deri në numrin:  EU9,150 (Case Number – 2016EU00009150)*.

Në muajin Nëntor 2015 deri në numrin: EU12,500 (Case Number – 2016EU000012,500)*.

Në muajin Dhjetor 2015 deri në numrin: EU14,000 (Case Number – 2016EU000014,000)*.

Në muajin Janar 2016 deri në numrin: EU16,425 (Case Number – 2016EU000016,425)*.

Në muajin Shkurt 2016 deri në numrin: EU19,100 (Case Number – 2016EU000019,100)*.

Në muajin Mars 2016 deri në numrin:  EU20,800 (Case Number – 2016EU000020,800)*.

Në muajin Prill 2016 deri në numrin: EU24,500 (Case Number – 2016EU000024,500)*.

Në muajin Maj 2016 deri në numrin: EU28,000 (Case Number – 2016EU000028,000)*.

Në muajin Qershor 2016 deri në numrin: EU34,000 (Case Number – 2016EU000034,000)*.

Në muajin Korrik 2016 deri në numrin: EU34,000 (Case Number – 2016EU000034,000)*.

Në muajin Gusht 2016 deri në numrin: EUxxxxx (Case Number – 2016EU0000xxxxx)*.

Në muajin Shtator 2016 deri në numrin: EUxxxxx (Case Number – 2016EU0000xxxxx)*.

Për intervistë paraqitet e gjithë familja bashkë me fëmijët nën moshën 21 vjeç (ditën e aplikimit).

Ju urojmë suksese te gjithëve!

*** Ju theksojmë se ofrojmë asistencë në procedurën e lotarisë për fazën e parë të saj deri në fazën finale të intervistës në ambasadë.

Shtoni shanset tuaja për të marrë vizë duke aplikuar saktë dhe pa gabime me asistencë nga një staf profesional dhe me përvojë shumëvjeçare.

Jeni të mirëpritur!

www.llotariaamerikane.com

E-mail: [email protected]


Comments

7 responses to “Datat e intervistave per fituesit e DV-2016”

 1. Mua me pelqen jasht mase amerika dhe kam deshir te shkoj atje

  1. mua me perlqen dhe e kam ender Ameriken prandaj po kerkoj nje mundesi te jem atje

 2. Psh ..Une e kan he dhe llotarise ne tetor ne cien faqen dalin rreziltatet

 3. Pershendetje.
  Une qe kam nr 4730 kur
  mund ta kem daten e intervistes?
  Ds-260 e kam mbyllur ne 21korrik
  me ktheni nje pergjigje.
  Faleminderit.

 4. ne na ka dale nr ne Internet per intervisten per dv 2016 por data akoma. Mind ta di se kur dalin ato

 5. Pershendetje,! kush me tregon se si mund ta shikoj ne internet se a jam perzgjedh per intervisten se si numer ka dal po une nuk kam asnji informacion,,ju lutem kush din te me trgoj,,ju faleminderi edhe nr e konfirmimit e kam ana nuk po me hapet faqja nuk po munde me shiku sa ka ndodhe me llotarine time..ju lutem pres pergjigje

 6. Larisa Avatar
  Larisa

  Per nje jete me te mire per familjen ne amerike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *