Aplikoni Online

 LOTARIA AMERIKANE DV-2022

Regjistrimet në programin e vizave të shumëllojshmërisë “Lotaria Amerikane DV-2022” do të bëhen në faqen zyrtare elektronike E-DV të departamentit amerikan të shtetit në periudhën 7 Tetor – 10 Nëntor 2020 në orën tonë lokale 18:00. Regjistrimet nëpërmjet asistimit tonë bëhen duke klikuar në butonin e mëposhtëm. Ju lutemi para se të vazhdoni me regjistrimin në faqen tonë, lexoni me kujdes kushtet dhe rregullat e aplikimit. Ju faleminderit!

JU UROJME FAT!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.