Shërbim aplikimesh per Lotarine amerikane online

by

in

Shërbim aplikimesh per lotarine amerikane online. Per te gjithe te interesuarit e Lotarise Amerikane ofrojme asistence per aplikim.

Stafi yne me ekpserience dhe seriozitet, ofron asistencë të interesuarve që dëshirojnë të marrin pjesë në programin vjetor për Green-Card, i cili ofrohet nga Departamentit i Shtetit Amerikan.

Aplikime të sigurta.

Plotësojmë për ju formularin e aplikimit për një Green-Card në gjuhën angleze pa gabime.

Specifikat teknike

Kontrollojmë fotografitë sipas kërkesave të U.S. Department of State dhe i modifikojmë ato në mënyrë që të përputhen me specifikat e kërkuara për të aplikuar.

Kushtet e nevojshme

Verifikojmë nëse i plotësoni kushtet në lidhje me edukimin ose eksperiencën e punës.

Në kohë

Dërgojmë aplikimin elektronik dhe fotot dixhitale Autoriteteve Amerikane, në momentin e duhur.

Numrin e aplikimit

Ju pajisim me nr. personal përmes të cilit do verifikoni nëse jeni përzgjedhur për një Green-Card.

Rezultatet

Ju njoftojmë kur dalin përgjigjet dhe verifikojmë për secilin nga ju rezultatin e përzgjedhjeve

 

Per me teper rreth nesh ketu. Per te vazhduar aplikimin kliko ketu

 


Comments

23 responses to “Shërbim aplikimesh per Lotarine amerikane online”

 1. Translate

  jam nje shtetas shqipetar nga tepelena dua te vete ne amerik per pun

  68/5000
  I’m an Albanian citizen from the carp and I want to work in america

 2. Dua te punoj zanati e kam eletronik

 3. Jam I’m artist

 4. Migena Avatar
  Migena

  Përshëndetje! Do të doja të pyesja, sa herë në sa vite bëhet aplikimi për llotarinë Amerikane?

 5. Jam i interesuar per llotarin amerikane pasi me ka dale llotua dhe nuk po me arrin numri si do vej kjo pune ?
  Ju faleminderitë

 6. Pagese online pasi Paypal nuk perkrahet ne Kosove
  Si mund te behet pagesa online

 7. Si mund te aplikoj per llotarine

 8. Jam na vlora jetoj ne greqi dua te iki te punoj

  1. Love you my new Jersey ❤

 9. Dua te vete te punoj ne America

 10. Si te aplikojme ?

 11. Hello my name is krenar abazi I em 43 jears

 12. Pershendetje!

  Kam mbaruar arsimin e lart 2 vjecar ne nje kolegj, mund te me ndihmoni me zgjedhjen e arsimit ne formular !?

  Faleminderit

 13. Po nese nuk kemi emr lagje ose rruge si tja bej??

 14. Love you my new Jersey ❤

 15. Petrit Seferi Avatar
  Petrit Seferi

  I’m from Albani but I’m living in Italia
  I want to application..becouse i need job to work and to page for my university…in Italia i not have thiss channs that is im interesting for thiss llotary in America?!

 16. Valter luca Avatar
  Valter luca

  Dua te shkoj per pun ne amerik

 17. me nevojitet nje pune per arsye ekonomike

 18. Pershendetje dua te aplikoje per nje vize amerikane jam familjare

 19. Nuk e di si taplikoj per vizen amerikane mund te me ndihmoni? faleminderit.

 20. Pershendetje si mundemi te aplikojm per llotarin amerikane

 21. Edmond Avatar
  Edmond

  dua nje llotari amerikane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *