Tag: pergjigjet e lotarise

  • Si te kontrollojme pergjigjen e lotarise amerikane DV-2017

    Si te njiheni me rezultatin e aplikimit tuaj per lotarine amerikane DV-2017. Duke filluar nga data e sotme 3 MAJ 2016 ne oren tone lokale 18:00, ju mund te njiheni me rezultatin e aplikimit tuaj per lotarine amerikane DV-2017. Kontrolli behet online ne webfaqen eltronike E-DV zyrtare te departamentit te shtetit amerikan, e cila do…

  • Endrra e shqiptareve, sot dalin pergjigjet e Lotarise Amerikane DV-2017

    by

    in

    Shqipëtarët vazhdojnë t’i mbajnë gjallë shpresat për tu bërë fitues të ëndrrës amerikane. Bëhet fjalë për gjithë ato shqiptarë, të cilët kanë aplikuar në muajin tetor të vitit 2015 për Lotarinë Amerikane DV-2017. Ata do të njihen me rezultatin pasditen e sotme pas orës 18:00. Ambasada Amerikanë në Tiranë tregon rrugën dhe mekanizimin për të…