Home Njoftime Si te kontrollojme pergjigjen e lotarise amerikane (Video)

Si te kontrollojme pergjigjen e lotarise amerikane (Video)

27224
12

Si te njihemi me rezultatin e aplikimit tone per lotarine amerikane. Me poshte kemi vendosur videon tutorial e cila ju shpjegon se si te njiheni me rezultatin e aplikimit tuaj per lotarine amerikane DV-2019 ne daten 15 Maj 2018 ne oren lokale tonen 18:00. Ne video ju shpjegohen me detaje te gjitha hapat qe duhet te ndiqni per te zbuluar pergjigjen tuaj tashme kaq shume te pritur dhe per tu njohur me fatin tuaj. Sna mbetet gje tjeter vecse tju urojme pacit FAT!

AVS Online Center. Bejini subscribe videos per te rejat me te fundit mbi llotarine amerikane

12 COMMENTS

  1. Pershendetje, plotsova te dhenat njesoj sipas letres se kofirmimit qe kam marr , por me thot “ the information entered is not valid” dhe nuk e kuptoj se pse , ju lutem me jepni nje zgjidhje

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.