Llotaria amerikane, kush ka humbur kodin mund ta rekuperojë

Llotaria amerikane, qe nga viti 2013 ai që ka humbur numrin e konfirmimit (confirmation number) mund ta rimarrë atë.

Departamenti i Shetit amerikan ka krijuar njё mundёsi që t’ju lejojë për të rimarrë numrin tuaj tё konfirmimit, por ёshtё shumё e rёndёsishme qё ju tё mos ia jepni cdokujt kёtё numёr.

Tek fotoja ose Video poshtë keni mënyrën se si mund të rekuperoni kodin e konfirmimit.

Pasi të jeni në faqen e kontrollit të statusit të regjistrimit (ENTRANT STATUS CHECK), www.dvlottery.state.gov  klikoni aty ko thotë Forgot Confirmation Number sic tregohet tek fotoja me poshtë dhe plotësoni të dhënat tuaja për ta rikuperuar atë.

Personat që kanë aplikuar për llotarinë amerikane mund të kontrollojnë statusin e aplikimit tё tyre nëpërmjet “Kontrollit të Statusit të Regjistrimit” qё është mundësuar online duke filluar nga data 15 Maj 2018 në faqen e interneti www.dvlottery.state.gov dhe mund të zbulojnë nëse regjistrimi i tyre është përzgjedhur apo jo.
Të regjistruarit duhet të ruajnë faqen e tyre me numrin e konfirmimit tё regjistrimit pёr llotarinё nga koha e regjistrimit të tyre. Informacioni mbi statusin tuaj për DV-2019-n do të jetë në dispozicion në internet duke filluar nga 15 Maji 2018.

Me poshte keni dhe nje video te shpjeguar ne detaje menyren e rekuperimit te kodit te konfirmimit te llotarise amerikane.

Mos e Humbni Numrin e Konfirmimit tё Aplikimit! E vetmja mёnyrё pёr tё parё nёse ju jeni i pёrzgjedhur ёshtё tё pёrdorni Numrin e Konfirmimit tё Aplikimit nëpërmjet Kontrollit të Statusit të Regjistrimit nё webfaqen www.dvlottery.state.gov


Comments

19 responses to “Llotaria amerikane, kush ka humbur kodin mund ta rekuperojë”

 1. Kristi Papuli Avatar
  Kristi Papuli

  Pershendetje!

  Kam humbur kodin e aplikimit te llotarise dhe sistemi nuk mi pranon te dhenat personale.
  Ju lutem me ndihmoni.

  Faleminderit!

 2. Mirdita, doja te dija se kur do hapen aplikimet per llotarine amerikane ???? Faliminderit

 3. Pershendetje!

  Kam humbur kodin e aplikimit te llotarise dhe sistemi nuk mi pranon te dhenat personale.
  Ju lutem me ndihmoni.

  Faleminderit!

  1. rrezarta Avatar
   rrezarta

   pershendetje

   Ju lutem a ka mundsi me mtregu menyren se si me kthy kodin sepse mka humb
   pres pergjigjjen tuaj.

   faleminderit!

 4. Pershendetje!

  Pershendetje!

  Kam humbur kodin e aplikimit te llotarise dhe sistemi nuk mi pranon te dhenat personale.
  Ju lutem me ndihmoni.

  Faleminderit!

 5. kure dalin emrat e fituesve te regjistruar ne nentore te 2017 faleminderit,,

 6. Mirdita kam humbur codin e aplikimit te llotaris? Si mund ta rekuoeroj faleminderit

 7. Hello kod number

 8. kam humb kodin

 9. erion lena Avatar
  erion lena

  si mundem me e mar vesh a jam fitues ajo

 10. RREZATA HYSENAJ Avatar
  RREZATA HYSENAJ

  pershendetje!
  A ka mundsi ju jutem me mtregu si mundem me rikthy prap kodin sepse e kame humb
  Ju lutem pres pergjigjjen tuaj.
  fa

 11. Rovena Koci Avatar
  Rovena Koci

  Rovena
  Pershendetje kam humbur kodin e aplikimit te llotarise ju lutem te me nihmoni

 12. Rovena Koci Avatar
  Rovena Koci

  Rovena
  Pershendetje,kam humbur kodin e aplikimit te llotarise ju lutem te me ndihmoni

 13. Kam humbur kodin e aplikimit te llotarise dhe sistemi nuk mi pranon te dhenat personale.
  Ju lutem me ndimoni

 14. Kam hambur kodin e aplikimit te llotarise

 15. kam humbur kodin e aplikimit si mund ta recuperoi se te dhenat smi pranon

 16. kam humbur kodin e aplikimit si mund ta recuperoi se kur vendos te dhenat e mia personale nuk mi pranon

 17. Kam humbur kodin e aplikimit te llotarise dhe sistemi nuk mi pranon te dhenat personale.
  Ju lutem me ndimoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *