“Provojeni me vone” Pse u nderprene aplikimet dhe kur do te rihapen


Vazhdon te jete i bllokuar aplikimi per Lotarine Amerikane. Serveri ka lene ne balte gjithe te interesuarit qe jane dyndur ne faqen zyrtare te departamentin amerikan te shtetit per te aplikuar per nje mundesi drejt “tokes se premtuar”.
Nese klikon ne kete faqe ajo del jashte sherbimit dhe ne kushte te tilla, te interesuarit nuk mund te aplikojne deri sa faqja te rivihet ne funksionim.
Mesohet se nderkohe po punohet per venien e saj ne funksionim, nderkohe qe te interesuarit duhet te tentojne e ta shohin vazhdimisht pasi mendohet se se shpejti do te jete perseri ne funksionim.
Sipas njoftimit te bere qe ne nisje te aplikimeve, ju keni kohe deri me daten 7 nëntor 2017 per te bere aplikimin tuaj.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *