Tag: nderpriten aplikimet

  • Njoftimi i Ambasades per fillimin e aplikimeve. Si duhet te veprojme

    Njoftimi i Ambasades per fillimin e aplikimeve. Si duhet te veprojme

    Pas konfuzionit qe ndodhi me aplikuesit e Lotarise Amerikane per mosfunksionimin e sistemit, vjen edhe Njoftimi i Ambasades per fillimin e aplikimeve. Ajo eshte shprehur se kjo nderprerje nuk lidhet vetem me Shqiperine por me te gjithe boten dhe per shkak te problemeve teknike periudha e regjistrimit per Lotarine amerikane DV 2018, do te filloje…

  • “Provojeni me vone” Pse u nderprene aplikimet dhe kur do te rihapen

    “Provojeni me vone” Pse u nderprene aplikimet dhe kur do te rihapen

    Vazhdon te jete i bllokuar aplikimi per Lotarine Amerikane. Serveri ka lene ne balte gjithe te interesuarit qe jane dyndur ne faqen zyrtare te departamentin amerikan te shtetit per te aplikuar per nje mundesi drejt “tokes se premtuar”. Nese klikon ne kete faqe ajo del jashte sherbimit dhe ne kushte te tilla, te interesuarit nuk…