Tag: faqa zyrtare e llotarise amerikane

  • “Provojeni me vone” Pse u nderprene aplikimet dhe kur do te rihapen

    “Provojeni me vone” Pse u nderprene aplikimet dhe kur do te rihapen

    Vazhdon te jete i bllokuar aplikimi per Lotarine Amerikane. Serveri ka lene ne balte gjithe te interesuarit qe jane dyndur ne faqen zyrtare te departamentin amerikan te shtetit per te aplikuar per nje mundesi drejt “tokes se premtuar”. Nese klikon ne kete faqe ajo del jashte sherbimit dhe ne kushte te tilla, te interesuarit nuk…