Lotaria Amerikane, ja kur dalin pergjigjet

Kete vit nuk do te jete data 1 maj per te kontrolluar pergjigjet e Lotarise Amerikane. Ja kur dalin pergjigjet e Lotarise amerikane Dv 2019.


Kete vit pergjigjet per llotarine Amerikane do te mund te kontrollohen online ne date 15 maj 2018. Kjo eshte data e vendosur nga Departamenti Amerikan i Shtetit. Duke nisur nga kjo dite, të gjithë aplikantët e regjistruar të programit të llotarisë DV-2019 mund të kontrollojnë statusin e tyre ne faqen zyrtare te llotarise amerikane

Duke filluar nga 15 maji 2018, për të parë nëse janë përzgjedhur, të regjistruarit e DV-2019 do të mund të përdorin numrin e tyre unik të konfirmimit të dhënë në regjistrim duke kontrolluar online Kontrollin e Statusit të të Regjistruarve. Kontrolli i Statusit të Regjistruarve do të informojë pjesëmarrësit e përzgjedhur se si të aplikojnë për vizën e Lotarisë për veten dhe anëtarët e tyre të familjes. Departamenti gjithashtu do t’u konfirmojë të përzgjedhurve datat e tyre të intervistave për vizë nëpërmjet Kontrollit të Statusit të Regjistruarve.

Ambasada Amerikane në Tiranë, ka njoftuar se lista e fituesve do të shpallet në faqen zyrtare https://www.dvlottery.state.gov/esc/ duke e kontrolluar vete ju, dhe jo me postë elektronike apo me letër, siç ka qene ne vitet e shkuara

Merr njoftimet per Llotarine amerikane. Vendos emailin tend per te marre te rejat e fundit mbi llotarine amerikane, pergjigjet, datat, info, lajme, etj.
Shikoni menyren si te kontrolloni pergjigjet per Lotarine amerikane 2019


Comments

13 responses to “Lotaria Amerikane, ja kur dalin pergjigjet”

 1. majlinda Avatar
  majlinda

  pershendetje,,

 2. majlinda Avatar
  majlinda

  pershendetje,, te mesoj me teper nese email,, eshte gabim

 3. Un kam aplikuar online per vete dhe familjen por ska pranuar kur far konfirmimi

 4. Alma Bano Avatar
  Alma Bano

  Shpresoj te fitoj

 5. dua rezultatin

 6. Teuta Molla Avatar
  Teuta Molla

  KESAJ HERE NUK E KAM FITUAR do kemi shpres deri ne shtator ndoshta e fitojme llotarine.
  A DO KET PERSERI APLIKIME NE MUAJIN TETOR
  JU LUTEM ME KTHENI NJE PERGJIGJE

 7. Brunilda Muzina Avatar
  Brunilda Muzina

  Pershendetje dua te di ne qofte se e kemi fituar edhe ne llotarine amerikane.

 8. fatmir kaboci Avatar
  fatmir kaboci

  hello I’m fatmir kaboci I want an American lottery

 9. prsh mua me jep kte kur vendos

  Kodin 2019xxxxxxxxxxx

  Mbiemrin tim : XXXXXX

  dhe datelindjen time : xxxxx

  “”””Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.

  Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below.””””

  mund te ma shpjegoj dikush ju lutem

 10. Ilirian Avatar
  Ilirian

  Kur dalin kto pergjigjet ju lutem

 11. Xhensila Avatar
  Xhensila

  Pergjigjja e llotarise ju lutem.

 12. Pershendetje si aplikim Llotarise ju lutem me ktheni NJE PERGJIGJE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *