Cfare duhet te keni parasysh kur aplikoni neper qendra aplikimi

Sot filloi aplikmi per Lotarine amerikane dhe shume shqiptare kerkojne te perfitojne nga kjo mundesi qe ofrohet vetem nje here ne vit.
Dikush e ploteson vete aplikimin, dikush ia beson ate personave me te infromuar mbi kushte dhe menyren e aplikimit te lotarise.
Shume qendra ofrojne sot mundesine e aplikimit prane pikave tyre te sherbimeve neper qytete te ndrshme te Shqiperise. Pothuajse cdo lagje ofron kete sherbim tashme pasi aplikuesit jane gjithmone e me te shumte dhe jo te gjithe e kane mundesine per te aplikuar vete, apo dhe me te drejte kane deshire te asistohen nga dikush tjeter me me pervoje per aplikimin. Ne fund te fundit aplikimi behet vetem nje here.
Por cfare duhet te kemi parasysh nese aplikojme neper keto qendra aplikiimesh?!
Jo cdokush eshte i mireinformuar mbi aplikimin e llotarise amerikane, qofte ai sherbim avokati, noteri, dyqan fotosh apo qender interneti.

Jo cdokush qe ofron nje sherbim te tille, qofte ai prane lagjes tuaj apo ne qender te Tiranes, mund tju ofroje nje aplikim te sakte. Ndonjehere aplikuesit jane me te informuar se sa ato qe do te aplikojne per ne

Ajo qe kerkohet ne kete rast nga ana juaj eshte qe se pari te zgjidhni personin me te besueshem dhe te jeni prezent gjate aplikimit.

Jepni te dhenat e sakta dhe te ruani vete kodin e konfirmimit.

Informohuni me pare vete mbi instruksionet e pergjithshme te aplikimit. informacione qe do te mund ti gjeni lehte ne faqen tone www.llotariaamerikane.com

Kujdes nga mashtrimet! Mundohuni te kontrolloni dhe ju vete ne momentin qe behet aplikimi per te mos patur ndonje te papritur ne fund.

Si cdo vit edhe stafi jone pas shume vitesh eksperience, ka krijuar kushtet me te pershtatshme per aplikuesit shqiptar kudo qofshin. Mjafton te na dergoni te dhenat tuaja dhe ne pasi ti kontrollojme ato, ju mundesojme nje aplikim te sakte.

Duke u munduar tju kemi ndihmoar sado pak, ju urojme FAT!!!


Comments

2 responses to “Cfare duhet te keni parasysh kur aplikoni neper qendra aplikimi”

  1. Besmir tola Avatar
    Besmir tola

    Pershendetje me falni e plotesova aplikimin online ktu te ju dhe ne fund i dhash vazhdo po asgje nuk me doli si mund ta shoh a kam aplikuar apo jo ju lutem

  2. Hello I will like more information for the DV Lottery. It’s tru for as ho do the lottery bifore the date 18 october 2017 its not valid??? We must do it again ???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *