Lajm i mire per Aplikuesit e Llotarise amerikane

Lajm i mire per te gjithe aplikuesit e Llotarise amerikane per vitin 2017. Te gjithe ato qe nuk kan fituar ende Llotarine amerikane do te kene mundesi te provojne shansin edhe kete vit.
Departamenti Amerikan i Shtetit konfirmoi se për vitin fiskal 2018, do të ketë sërish 50.000 viza në dispozicion të fituesve të Lotarisë Amerikane nëpër botë. Përzgjedhja si përherë është rastësore përmes një shorti kompjuterik. Numri i vizave shpërndahet mes gjashtë rajoneve gjeografike dhe asnjë vend nuk mund të marrë më shumë se 7% të totalit të vizave të shumëllojshmërisë të akorduara në një vit për këtë qëllim.

Shqipëria hyn në mesin e shteteve që kualifikohen si përfituese të Lotarisë amerikane dhe cdo vit shume shqiptare provojne shansin per ta fituar ate.

Datat e aplikimit per Llotaria amerikane DV – 2019 do te publikohen se shpejti ketu


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *