Tag: llotaria amerikane dv 2019

 • Kujdes! Gjithçka duhet të dini për lotarinë amerikane

  Kujdes! Gjithçka duhet të dini për lotarinë amerikane

  Programi i llotarisë amerikane është një mënyrë që iu ofrohet shtetasve të huaj, për të ardhur si emigrantë në SHBA, duke u dhënë të  drejtën të punojnë e jetojnë në mënyrë të përhershme në këtë vend sëbashku me familjet e tyre (bashkëshorten  dhe fëmijët e pamartuar nën moshën 21 vjeç). Aplikimet për llotarinë amerikane, DV-2019, duhet të dorëzohet…

 • Llotaria amerikane, data zyrtare e aplikimit per DV 2019

  Llotaria amerikane, data zyrtare e aplikimit per DV 2019

  Si çdo vit Departamenti i Shtetit publikon peridhen aplikimit per Llotarine amerikane. Periudha e aplikimit nis në 18 tetor 2017 dhe vazhdon deri në 22 nëntor 2017. Si gjihmone këshillohet të mos pritet deri në ditët e fundit për të aplikuar, sepse kërkesat e shumta mund te rëndojnë website-n e Llotarise amerikane. Nese aplikohet vete…

 • Lajm i mire per Aplikuesit e Llotarise amerikane

  Lajm i mire per Aplikuesit e Llotarise amerikane

  Lajm i mire per te gjithe aplikuesit e Llotarise amerikane per vitin 2017. Te gjithe ato qe nuk kan fituar ende Llotarine amerikane do te kene mundesi te provojne shansin edhe kete vit. Departamenti Amerikan i Shtetit konfirmoi se për vitin fiskal 2018, do të ketë sërish 50.000 viza në dispozicion të fituesve të Lotarisë…