Tag: aplikim per llotarine amerikane ne tirane

  • Cfare duhet te keni parasysh kur aplikoni neper qendra aplikimi

    Sot filloi aplikmi per Lotarine amerikane dhe shume shqiptare kerkojne te perfitojne nga kjo mundesi qe ofrohet vetem nje here ne vit. Dikush e ploteson vete aplikimin, dikush ia beson ate personave me te infromuar mbi kushte dhe menyren e aplikimit te lotarise. Shume qendra ofrojne sot mundesine e aplikimit prane pikave tyre te sherbimeve…