Ambasada ka nje mesazh nga Korca per Lotarine Amerikane

Lotaria amerikane, ambasada: Mos bini pre e mashtrimeve, nuk fitohet me lekë

Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Tiranë me anë të një mesazhi njofton shqiptarët që të mos bien për e mashtrimeve se lotaria amerikane mund të fitohet me lekë.
“Sa më pëlqen Korça! Jam kënaqur gjatë vizitës që Kenny dhe unë bëmë javën e kaluar – madje, siç e shihni më poshtë, mbaruam edhe disa punë konsullore gjatë fundjavës. Dhe shihni se si Kenny trembi një mashtrues vizash!

Ju mund te aplikoni ne qendra te ndryshme aplikimi duke paguar pagesen per sherbimet por mos mendoni se dikush ka mundesi tju garantoje qe do te fitoni, qofte ai avokat, noter apo nenpunes..

Ne date 18 Tetor do te fillojne aplikimet per lotarine nga e para pas keqfunksionimit te faqes se internetit. Aplikimet do te zgjasin deri ne date 22 nentor 2017.

Ju lutem pëlqejeni dhe shpërndajeni këtë postim me miqte dhe te afermit tuaj.

Kerkoni me poshte per artikuj te tjere qe mund tju interesojne..


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *