Si te kontrollojme pergjigjen e lotarise amerikane DV-2015

Si te njiheni me rezultatin e aplikimit tuaj per lotarine amerikane DV-2015. Si fillim, per te kontrolluar pergjigjen tuaj, ju duhet te keni perballe fleten e printuar ku permbahen te dhenat e aplikuesit, te cilat jane kodi i konfirmimit te regjistrimit tuaj 16 shifror (confirmation code), emri dhe mbiemri juaj, viti i lindjes. Per te proceduar me kontrollin duhet te perdorni browserin tuaj te internetit si psh. internet explorer, google chrome, mozilla firefox etj, duke shkruajtur ne barren e kerkimit adresen e webfaqes zyrtare te departamentit te shtetit amerikan e cila eshte: www.dvlottery.state.gov/ESC/

Pasi faqja te hapet , klikoni ne butonin CONTINUE dhe me pas plotesoni hapesirat bosh me te dhenat tuaja perkatese.

1- Kodi i konfirmimit te regjistrimit 16 shifror (confirmation code – 2015XXXCRHXXXMWN)

2- Mbiemri juaj

3- Viti i lindjes

4- Shkruani kodin e sigurise qe shikoni ne figure.

Se fundi kontrolloni edhe njehere te dhenat tuaja qe vendoset ne fushat e tekstit qe plotesuat dhe me pas klikoni ne butonin SUBMIT per tu njohur me fatin tuaj. Tani sna mbetet gje tjeter vecse tju urojme pacit FAT!

AVS Online Center


Comments

22 responses to “Si te kontrollojme pergjigjen e lotarise amerikane DV-2015”

 1. astrit shuti Avatar
  astrit shuti

  i love to reply

 2. I love USA

 3. Mua me ka humbur kodi sepse formatova pc-n sepse e kisha te ruajtur ne desktop….si mund ta rigjej kodin 16 shifror te humbur?

  1. Kur te vije dita e kontrollit, do te mund ta rikuperoni nepermjet linkut zyrtar, ne opsionin FORGOT CONFIRMATION NUMBER

 4. Po kur vie dita e ktrrollit ju lutem aban me dit

  1. admin Avatar
   admin

   5 MAJ 2015

 5. Pej ciles dat esht koha e kodit konfirmimit ju lutem me tregoni

  1. Pse spoban sponadergon numrin 16 shifror kurpohyn forgot number

   1. admin Avatar
    admin

    Prsh, kodin mund ta rikuperoni diten e kontrollit me date 5 maj 2015, duke perdorur opsionin FORGOT CONFIRMATION NUMBER!

  2. admin Avatar
   admin

   Prsh, duke filuar nga data 5 MAJ 2015, mund te njiheni me rezultatin e aplikimit tuaj. Instruksionet e kontrollit te pergjigjes suaj i keni ne fleten e printuar gjate periudhes se aplikimit ku ruhen te dhenat e regjistrimit tuaj me sukses!

 6. Prsh!Kur eshte afati I duhur per te pare prgj nqs eshte pranuar apo jo?

  1. admin Avatar
   admin

   Prsh, duke filuar nga data 5 MAJ 2015, mund te njiheni me rezultatin e aplikimit tuaj. Instruksionet e kontrollit te pergjigjes suaj i keni ne fleten e printuar gjate periudhes se aplikimit ku ruhen te dhenat e regjistrimit tuaj me sukses!

 7. a kam fituar ne llotarin amerikane

  1. admin Avatar
   admin

   Prsh, duke filuar nga data 5 MAJ 2015, mund te njiheni me rezultatin e aplikimit tuaj. Instruksionet e kontrollit te pergjigjes suaj i keni ne fleten e printuar gjate periudhes se aplikimit ku ruhen te dhenat e regjistrimit tuaj me sukses!

 8. llotary amerika

 9. Nertila Avatar
  Nertila

  hello,
  nuk e di pse e nxjerr kodin si jo korrekt
  kam tentuar disa here por serisht nxjerr “Invalid Confirmation Number: Please enter the correct confirmation number that is 16 characters long (example: 20151O0DZWY3DOV9)” thnx

 10. Diana Avatar
  Diana

  Pershendetje,

  sot gjithe diten kam provuar te nxjerr rezultatin dhe mbasi fus te gjithe te dhenat e mia, del nje mesazh “session timed out” . Si interpretohet ky mesazh? K aproblem serveri Juaj? Nderkohe kontrollova te tim shoqi dhe ai rezulton si jo i perzgjedhur.

  SI mund te zgjidhet ky problem? Ka aplikante te tjere qe po hasin kete problem?

 11. ME FAL POR MUA PSE MA NXJERR KODI GABIM KUR I KAM TE GJITHA NE RREGULL

 12. Erjona Avatar
  Erjona

  Nuk e kontrolloj dot përgjigjen e llotariseeeeeeee ,më del gjithe kohës jashtë sherbimit,si t’ja bëjë???!!!!

  1. admin Avatar
   admin

   Linku i kontrollit http://www.dvlottery.state.gov/ESC

   Prsh, kodin mund ta rikuperoni duke perdorur opsionin FORGOT CONFIRMATION NUMBER!

   Gjate rikuperimit si procedure, do ju kerkohen te dhena si Emri i plote, Datelindja e plote dhe adresa e email-it qe keni perdorur gjate aplikimit tuaj, keshtu qe nese i vendosni te sakta sistemi ju dergon automatikisht kodin dhe ju le ne faqen e kontrollit per tu njohur me pergjigjen e aplikimit tuaj.

 13. Dritan MECAJ Avatar
  Dritan MECAJ

  ME FALNI QE PO U BEZDIS MUA ME KA HUMBUR FLETA E REGJISTRIMIT PRANDAJ SI MUND TE ME NDIHMONI.

 14. Gjuta Avatar
  Gjuta

  Kur vazhdojn regjistrimet e llotaris amerikane ju lutem me tregoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *