Home Lajme Si te aplikosh?

Si te aplikosh?

4026
43

Si funksionon? Ky eshte nje sqarim per te gjithe ata te cilet jane te interesuar te aplikojne nepermjet nesh!

 • Llotaria Amerikane eshte nje sherbim qe ofrohet falas dhe ju mund te aplikoni personalisht ne linkun zyrtar te departamentit te shtetit amerikan.
 • Zyra jone ofron konsulence profesionale mbi aplikimin per llotarine amerikane, kundrejt pageses.
 • Nepermjet nesh mund te aplikoni ne 2 menyra: online, ne kete link DV-2016 ose duke u prezantuar ne zyren tone.  Per me shume na kontaktoni email: [email protected]

 

green card usa

 

43 COMMENTS

 1. I am interested ce go to America because it is the place ce can continue my study in that country please contact me please

 2. Hello
  I would like to know when shall we be available to apply again within the online option? The last applies were closed on the 13th of November 2013.
  Please leave a reply to this comment.
  Thank you!

 3. I am very interested in America lotary.. because I want to go and my sdudimet launches in American and also my dad’s perfesjoni you exerciese as machamical appliances. . Thank you !!

 4. I am a student and I want to continue school in USA,,, get you a skill set and use it in shqiperi.Also for the time i will be there I want also to work.I do all of this to help my country.

 5. Pershendetje,a paraqet problem nese une dhe i fejuari aplikojme individualisht,(nuk e kemi bere celebrimin)apo mund te aplikojme individualisht edhe nese jemi te martuar…dmth qe te perfitojme te dy? ..
  Gjithashtu doja te dija se kur nisin aplikimet.

 6. Prshendetje jam studente dhe jam e interesuar mbi llotarin amerikane .Do deshitoja te tija me shume rreth saj ,si per shembull kur kryhen aplikinet ,ku gjenden zyrat tuaja ,mbi procedurat qe duken ndjekur gjate gjithe aplikimit,,,
  ,

 7. Ju kërkoi ndjesë për shqetësimin. Jam një krye familjar që jam i interesuar për llotarin amerikane perdhi motive familjare.nëse keni mundësi të më ndihmoni ju falënderoi pa masë kam dëshirën që tju le dhe numrin që të kontaktojm 00355688392397

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.