Njoftim!

NJOFTIM!

 

Ju presim për të aplikuar nga data 1 TETOR deri në datën 31 TETOR, 7 ditët e javës (e HËNË – e SHTUNË) në oraret:

* HAPUR për publikun (9.30 – 12.30)

  • Mos e lini aplikimin për dy javët e fundit sepse ka shumë njerëz dhe do të prisni gjatë.
  • Mos prisni deri në javën e fundit të periudhës së regjistrimit, pasi kërkesat e shumta mund të shkaktojnë mbingarkesё të faqes së internetit të Departamentit Amerikan të Shtetit.

“AVS CENTER”

Email: [email protected]

Faqja jonë në Facebook


Comments

4 responses to “Njoftim!”

  1. une dua te di akan dale nr per interviste ne tetor per dv 2015

  2. une dua te di akan dale nr per interviste ne tetor per dv 2015

  3. a kan dale nr peer interviuste ne tetor

  4. Si i Behet nese humb kodin e aplikimit?1Flm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *