Lotaria amerikane DV-2025, publikohet data, ja kur nisin aplikimet

Programi DV-2025: Periudha e regjistrimit në internet për Programin DV-2025 fillon të mërkurën, 4 tetor 2023, në orën 12:00 të mesditës, Koha Lindore Ditore (EDT) (GMT-4) dhe përfundon të martën, më 7 nëntor 2022. , në orën 12:00 të mesditës, me orën standarde lindore (EST) (GMT-5). Dorëzimi i më shumë se një aplikimi për një person do të skualifikojë atë person.

Udhëzimet e programit DV-2025

Per keshilla dhe sugjerime vizitoni faqen Lotaria Amerikane ne Facebook

· DV-2025 instructions (English) (PDF 374 KB)

· DV-2025 Instructions (Albanian) (PDF 413 KB)


Comments

7 responses to “Lotaria amerikane DV-2025, publikohet data, ja kur nisin aplikimet”

 1. Interesohem per llotarin

 2. Fation lala Avatar
  Fation lala

  Interesohem per llotarin

 3. Ermir Perroj Avatar
  Ermir Perroj

  Më pëlqen Amerika

 4. Jam interesuar

 5. stiljan rucaj Avatar
  stiljan rucaj

  I want to win the american lottery

 6. Mimoza Hetoja Avatar
  Mimoza Hetoja

  Jam e interesuar per lotarine

 7. Love Amerika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *