Lotaria Amerikane DV-2025 dalin rregullat dhe kriteret, ja cfare duhet te dini para se te aplikoni

by

in

Regjistrimi për Programin e Lotarisë Amerikane (DV-2025) hapet sot (më 4 tetor) dhe do mbyllet të martën, më 7 nëntor, 2023. Për më shumë informacion, klikoni: https://bit.ly/3PKA61Y.

UDHËZIME RRETH PROGRAMIT TË VIZAVE EMIGRUESE TË SHUMËLLOJSHMËRISË 2025 (LOTARISË
AMERIKANE) (DV-2025) ne Linkun

Per me shume ndiqni faqen Lotaria Amerikane ne Facebook


Comments

5 responses to “Lotaria Amerikane DV-2025 dalin rregullat dhe kriteret, ja cfare duhet te dini para se te aplikoni”

 1. Fation qarri Avatar
  Fation qarri

  Ok

 2. stiljan rucaj Avatar
  stiljan rucaj

  I want to win the american lottery

 3. Deraldi Avatar
  Deraldi

  Vize per pune

  1. po mund te aplikoi per nje vize pune

 4. hello i,m stiljan rucaj i,m 30 years old i,m from albania, i want to win the amerikan lottery

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *