Llotaria amerikane DV-2014, data e aplikimit

DV-2014Aplikimet për Llotarinë Amerikane DV-2014 nisin në 2 tetor. Data e aplikimeve për programin e llotarisë amerikane 2014 është 2 tetor 2012 sic thuhet nga ambasada amerikane në Shqipëri.

Aplikimi online për llotarinë amerikane 2014  (DV-2014 Program) nis të martën në datën 2 tetor (2012) në orën 12.00, ndërsa përfundon në 2 nëntor, 2012, në 12:00, njofton Departamenti amerikan i Shtetit.

Rregullat dhe istruksionet për llotarinë amerikane 2014 këtu

Në faqen e facebokut më poshtë, dedikuar llotarisë amerikane do të keni mundesinë të konsultoheni më njëri-tjetrin rreth datës së aplikimit të llotarisë amerikane 2014, mënyrën e aplikimit online për llotarinë amerikane 2014, përgjigjet për fituesit e llotarisë amerikane 2014, rregullat për llotarinë amerikane 2014: http://www.facebook.com/pages/Llotaria-amerikane/


Comments

2 responses to “Llotaria amerikane DV-2014, data e aplikimit”

  1. MUA ME QUAJNE MARINGLEN DUA TE MARR PJESE

  2. dua te aplikoj per llotari amerikane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *