Home Lajme Llotaria Amerikane DV-2014, aplikimet fillojnë me 2 tetor 2012

Llotaria Amerikane DV-2014, aplikimet fillojnë me 2 tetor 2012

615
0

llotaria dv-2014Aplikimet për llotarinë amerikane DV-2014 do të fillojnë me datë 2 tetor 2012 dhe do të mbarojnë me datë 2 nëntor 2012.

Bëhet e njohur data e aplikimit për llotarinë amerikane DV 2014 e cila cdo vit do të ketë 50000 fitues nga e gjithë bota.

Programi i Vizave Emigruese të Diversitetit (Llotarisë Amerikane) i autorizuar nga Kongresi Amerikan, mundëson vit për vit 50,000 viza diversiteti, nxjerrë nga përzgjedhje të rastësishme midis të gjitha aplikimeve personave të cilët plotësojnë kërkesat strikte të kualifikimit nga vende me emigracion të ulët për në Shtetet e Bashkuara.

Si të aplikojmë për llotarinë amerikane 2014 istruksionet anglisht –  shqip

Diversity Visa Program: DV-2014

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.