Kur dalin pergjiget e Lotarise Amerikane DV-2023

by

in

Periudha e aplikimeve për Programin e Vizave të Shumëllojshmërisë DV-2023 ishte midis 6 tetorit 2021 dhe 9 nëntorit 2021.

Ndersa data e pergjigjeve sipas faqes online te DV-Programme, eshte 7 Maj, 2022

Regjistruesit e DV-2023 mund të fusin numrin e tyre të konfirmimit përmes lidhjes më poshtë duke filluar nga mesdita (EDT) 7 maj 2022. Aplikuesit e DV-2023 duhet të ruajnë numrin e tyre të konfirmimit të paktën deri më 30 shtator 2023, thuhet ne faqen zyrtare zyrtare te Lotarise amerikane


Comments

12 responses to “Kur dalin pergjiget e Lotarise Amerikane DV-2023”

 1. florenc Avatar
  florenc

  ishalla

 2. kristi Avatar
  kristi

  llotari amerikane

 3. Pergjigjja e llotarise

 4. Klevis Avatar
  Klevis

  Ma trego

 5. Haxhillari Feridon Avatar
  Haxhillari Feridon

  Vero goox

 6. NAZIME Avatar
  NAZIME

  Succes

 7. Pajtime Avatar
  Pajtime

  Me shiku a kom fitu green kard

 8. Pajtime Avatar
  Pajtime

  A kom fitu green kard

 9. Nertil Avatar
  Nertil

  Questation

 10. Imela Avatar
  Imela

  Llotaria amerikane

 11. Waitng for American’s Dream 💭…

 12. ormela xhafa Avatar
  ormela xhafa

  per jete me te mir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *