Italiani qe ben njoftime: Bej foto per Lotarine amerikane

Alessandro eshte nje nga te rinjte e shumte italian qe jetojne ne Shqiperi. Profesioni i tij eshte fotograf dhe ka zgjedhur ta ushtroje ate ne Tirane. Kriza per pune qe ka kapur vendin  fqinj e ka detyruar ate te provoje nje aventure te re ne Shqiperi.

Duke pare deshiren e madhe te shqiptareve per te shkuar ne Amerike dhe kerkesat e shumta per aplikime per Lotarine Amerikane, ka menduar ta shfrytezoje edhe ai kete mundesi per punen e tij si fotograf. Ja cfare shkruan ai ne nje nga faqet shqiptare ku eshte fans.

Mirembrema, jam nje fotograf ne Tirane, nese ndonjeri deshiron foto per Lotarine Amerikane, le te me kontaktoje ne privat.

Urojme qe te kete kapur ndonje klient me njoftimin qe beri, duke e ndihmuar sadopak ne punen e tij si fotograf ne Shqiperi.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *