Tag: foto per lotarine amerikane

  • Italiani qe ben njoftime: Bej foto per Lotarine amerikane

    Alessandro eshte nje nga te rinjte e shumte italian qe jetojne ne Shqiperi. Profesioni i tij eshte fotograf dhe ka zgjedhur ta ushtroje ate ne Tirane. Kriza per pune qe ka kapur vendin  fqinj e ka detyruar ate te provoje nje aventure te re ne Shqiperi. Duke pare deshiren e madhe te shqiptareve per te…