Gati lotaria amerikane, sivjet 400 mijë shqiptarë do aplikojnë

LAJMI I LLOTARISE, ME I KLIKUARI, pse valle?

Lajmi me i klikuar nga webi keto dite vjen nga faqja e llotariaamerikane.com dhe eshte njoftimi i ambasades se SHBA per llotarine amerikane
Me sa duket kete vit do behen 400 mije aplikues, minimumi.

Kapakun ia vinte shprehja e ambasades se SHBA: “aplikoni heret”, dmth zini rradhen. Nxitoni!
Sic duket shqiptaret jane te frymezuar nga fotoja me dicituren: “Kush eshte tjetri?”. Dhe po zene rradhen te aplikojne per llotarine, qe te jene ata, Tjetri.

Shqiptaret te pashprese per ndryshim!
Deshperimi eshte aq i madh sa mundesine e shohin dhe tek aplikimi i disafishte, qe te kene me shume mundesi per te kapur llotarine. Por edhe per kete ka menduar ambasada qe ne njoftim thote: mos aplikoni me shume se nje here.

Gjendja e mjerueshme e shqiptareve e cila shfaqet edhe ne komentet e faqes ne facebook apo tek mesazhet ne inbox i detyron ata te shohin llotarine amerikane si te vetmen shprese per nje jete me te mire.

Gjendja e renduar dhe fryma aspak optimiste ka bere qe numri i azilkerkuesve dhe llotariberesve te jete cdo vit e me i larte dhe kete vit pritet gjithashtu te jete nje rekord i ri.


Comments

One response to “Gati lotaria amerikane, sivjet 400 mijë shqiptarë do aplikojnë”

  1. Dua qe femijet e mi te shkollohen ne Amerike per nje te ardhme me te mire

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *