Lotaria 2019, dy këshillat e Ambasadës Amerikane

Lajmi për hapjen e lotarisë amerikane edhe për këtë vit u konfirmua disa ditë më parë, ndërkohë që tashmë, Ambasada Amerikane del me dy këshilla të thjeshta për të gjithë ata që kanë vendosur të aplikojnë.

Ambasada Amerikane këshillon që të aplikohet herët dhe më e rëndësishmja, vetëm një herë.

“Përshëndetje, e keni dëgjuar lajmin? Programi i Lotarisë Amerikane 2019 hapet në datën 3 tetor 2017. Këshilla ime kryesore: aplikoni herët, por ama vetëm një herë!”, thuhet në njoftimin e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara në Tiranë.

Për më shumë informacione, ne ditet ne vijim, ne faqen tone ne Fb: Llotaria Amerikane do te postojme vazhdimisht instruksionet e plota ne lidhje me aplikimin e llotarise amerikane 2019 te vënë ne dispozicion nga Departamenti i Shtetit Amerikan per aplikuesit nga Shqiperia.


Comments

One response to “Lotaria 2019, dy këshillat e Ambasadës Amerikane”

  1. Kam deshir te vazhdoj studimet ne amerik per infermjeri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *