Deshironi te vizitoni SHBA, Ja ku te perqendroheni gjate intervistes per vize..

Ambasaada amerikane ne tirane ka bere nje njoftim te ri per ata qe duan te vizitojne Shtetet e Bashkuara te Amerikes ne momentin e intervistes si dhe ka uruar shqiptaret per Vitin e Ri

Ju uroj një Vit të Ri të lumtur dhe të begatë! Zotimi im dhe i Kenny-për Vitin e Ri: të vazhdojmë t’ju ofrojmë udhëzime korrekte dhe të përditësuara për të gjithë ju … dhe gjithashtu të hamë sa më shumë bakllava!” Më poshtë janë disa këshilla të rëndësishme për aplikimin e vizave turistike në 2018. Mos harroni, viza turistike bazohet tek intervista, jo tek dokumentet tuaja!

Wishing you a happy and prosperous new year! Kenny and my New Year’s resolution: to continue providing correct and up-to-date guidance to all of you…and also to eat more baklava!” Below are some important tips on applying for tourist visas in 2018. Remember, it’s all about your interview, not your documents!


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *