Del data zyrtare, aplikimet per Lotarine amerikane DV 2022 nisin me date 7 tetor 2020

Departamenti Amerikan i Shtetit ka publikuar daten zyrtare per aplikimet per Lotarine Amerikane DV 2022 e cila nis me date 7 tetor 2020 ora 18:00 me oren tone deri me date 10 nentor ne oren 18:00 transmeton shqiptari.net

Kini parasysh se edhe kete vit nevojitet nje pasaporte e vlefshme per te aplikuar per Llotarine Amerikane.

Urojme te kete sa me shume fitues! Na ndiqni ne faqen tone ne Facebook per paqartesi si dhe te rejat rreth Lotarise Amerikane


Comments

7 responses to “Del data zyrtare, aplikimet per Lotarine amerikane DV 2022 nisin me date 7 tetor 2020”

  1. Kerkojm nje punsim dhe nje jete sa me te mire

  2. Dua te shkoj per studime dhe pune dhe nje jete sa me te mire faleminderit.

  3. Lotari rose vize anerikane deshiroj

  4. Lotari amerikane ose vize

  5. ervis zeneli Avatar
    ervis zeneli

    kerkoj 1 ndihme nga shteti!

  6. Dua te jetoj. Ne vendin. Me demokrat. Ne bite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *