Njoftim! Llotaria amerikane

njoftimPërshëndetje! Ju njoftojmë të gjithëve ju aplikante që jeni përzgjedhur në fazën e parë të Llotarisë Amerikane, të jini të kujdesshëm dhe të ruani me patjetër numrin e konfirmimit (Confirmation Number) që u perdor për të parë në kontrollin e statusit të regjistrimit (ENTRANT STATUS CHECK SITE) nëse ishit apo jo fitues në fazën e parë, sepse ky numër konfirmimi do ju ndihmojë gjithmonë per tju verifikuar si fitues të kesaj llotarie, dhe nëpermjet këtij numri konfirmimi do mund të kontrolloni herë pas here statusin tuaj sërish në  “ENTRANT STATUS CHECK” për të parë nesë jeni përzgjedhur sërish për në raundin e dytë dhe ku do ju jipen udhëzimet për hapat e tjerë që ju dërgojnë më pas drejt intervistës për në ambasadën amerikane e deri në verdiktin final atë të marrjes së vizës amerikane! Ju faleminderit!


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *