Një ditë shqiptare në Uashington

Ambasada shqiptare në SHBA organizon “Një ditë shqiptare në Uashington”
Ambasada e Shqipërisë në ShBA organizoi aktivitetin “Një ditë shqiptare në Uashington”. Disa të rinj shqiptarë që studiojnë në ShBA erdhën në kryeqytet për t’u njohur me institucionet amerikane. Ata u pritën nga senatori Gary Peters, kongresmeni Robert Aderholt dhe stafii kongresmenit Eliot Engel.


Posted

in

by

Comments

One response to “Një ditë shqiptare në Uashington”

  1. xhevahir kella Avatar

    po shume mire qe organizohen keto gjera per te gezuar sa do pak ato te rinj shqiptare qe ndodhen atje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.