Tag: shqiptaret ne washington

  • Një ditë shqiptare në Uashington

    Ambasada shqiptare në SHBA organizon “Një ditë shqiptare në Uashington” Ambasada e Shqipërisë në ShBA organizoi aktivitetin “Një ditë shqiptare në Uashington”. Disa të rinj shqiptarë që studiojnë në ShBA erdhën në kryeqytet për t’u njohur me institucionet amerikane. Ata u pritën nga senatori Gary Peters, kongresmeni Robert Aderholt dhe stafii kongresmenit Eliot Engel.