Nis Lotaria Amerikane me nje ndryshim te rendesishem

by

in

Ditën e sotme hapet aplikimi për Lotarinë Amerikane, një mundësi e përvitshme për të fituar të drejtën për të jetuar e punuar në SHBA.

Çdo gjë është si më parë në ne aplikimi përveç një opsioni të ri që është shtuar këtë vit: Mundësia për verifikimin e të dhënave. E rëndësishme është që secili ta plotësojë sakte aplikimin, dhe nëse nuk ka njohuri në gjuhën angleze mund të asistohet nga dikush tjetër qe mund te jete nje zyre e specializuar.

Nëse faqja e aplikimit nuk ju hapet gjatë ditës së sotme, mos u shqetësoni, mund të jetë për shkak të mbingarkesës por ju keni kohë të aplikoni deri në 7 nëntor.

Nëse aplikoni për herë të parë, kujdesuni që fotografinë ta realizoni në një “Foto-Studio”, pjesa më e madhe e tyre i dinë përmasat e duhura. Fotoja duhet te jete e re dhe jo e perdorur me pare per aplikim. Suksese


Comments

10 responses to “Nis Lotaria Amerikane me nje ndryshim te rendesishem”

 1. Mikel zogu Avatar
  Mikel zogu

  Kam nevoj per pun

 2. Per pun

 3. I uroj fat te gjithve

 4. Per Nje Te Ardhme

 5. Per pun

 6. Un dua te iki per nje jet sa ma te mir

 7. Andrea brahushaj Avatar
  Andrea brahushaj

  Per nje te ardhme

 8. Mund te aplikoje nje person qe shkollen e mesmene ka bere 5 vjecare jo te plote por te pjeseshme?

 9. per nje jete ma te mire

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *