Mbyllet Lotaria Amerikane – Thank You

Siç është bërë me dije që në fillim lotaria amerikane përfundon me datë 22 nëntor ora 17:00. Aplikimet për Llotarinë Amerikane, filluan më 18 Tetor 2017

Edhe pse pas disa sulmeve terroriste në SHBA, dolën zërat se presidenti amerikan mund ta anulojë lotarinë ende nuk ka një vendim të prerë. Sipas të gjithëve analistëve në SHBA, Trump nuk ka në dorë të mbyllë Lotarinë me një urdhër ekzekutiv, por për mbylljen e programit  duhet të vendosë Kongresi.
Nuk dihet nëse kjo do të jetë Lotaria e fundit Amerikane. Kush u vonua mbase nuk do ketë më një shanc.
Shpresojme qe Kongresi te vazhdoje akoma kete proces dhe te mos e nderprese endrren e shume shqiptareve qe aplikojne per te jetuar ne Amerike.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *