Llotaria Amerikane ja si fitohet (Video)

Kjo video tregon disa fakte dhe informacione mbi Lotarine Amerikane. Ndiqeni me vemendje per te qene disi me te informuar rreth Lotarise amerikane sidomos ju qe e keni per here te pare.


Edhe kete vit pritet te kete akoma me shume fluks aplikimesh per kete arsye edhe ambasada ka bere thirrje qe te mos lihen aplikimet per me vone pasi ne ditet e fundit serveri mund te bllokohet.

Cilat jane disa nga sekretet e Llotarise amerikane, si funksionon ajo dhe cilat jane shanset qe te fitohet.

Emri zyrtar i llotarise Amerikane eshte Vizat e Diversiteti te Emigranteve dhe nisi nga zbatimi ne vitin 1986

Ndryshe nda sa spekullohet, Llotaria Amerikane eshte vertete nje llotari rastesore pa nderhyrjen e njerezve.

Ajo synon te rrise shumellojshmerin e emigranteve duke nxitur prurje nga vende pa tradite emigrimi ne SHBA.

Aplikantet qe fitojne llotarine Amerikane perzgjidhen nga nje kompjuter qe ben zgjedhje rastesore pak a shume si bingo.

Vizat e Llotarise shperndahen ndermjet gjashte rajoneve gjeografike, ku cdo vend perfiton 7% te Llotarive.

Cdo vit 14,5 milion njerez synojne lotarine dhe Shqiperia per nga numri i popullsise thyen rekordet e aplikimeve.

Ne vendet europiane , Shqiperia eshte e 4-ta pas Ukraines, Rusise dhe Turqise, si edhe e para ne rajon me 198,625 aplikime.

Nga 2600 fitues te Lotarise Amerikane ne vitin 2016 ne Shqiperi, kete vit numri i fituesve do te jete 4500

Video marre nga /Syri.net/


Comments

3 responses to “Llotaria Amerikane ja si fitohet (Video)”

  1. Persh si mund te aplikoj mund tme shpjegoni

  2. pershendetje si mund te aplikoj,mund te ma shpjegoni procedurat qe duhet te ndjek

  3. Prsh si mund te aplikoj per nje viz amerikane online me familje ju lutem me ndihmon?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *