Tag: llotaria amerikane video

  • Llotaria Amerikane ja si fitohet (Video)

    Kjo video tregon disa fakte dhe informacione mbi Lotarine Amerikane. Ndiqeni me vemendje per te qene disi me te informuar rreth Lotarise amerikane sidomos ju qe e keni per here te pare. Edhe kete vit pritet te kete akoma me shume fluks aplikimesh per kete arsye edhe ambasada ka bere thirrje qe te mos lihen…