Home Lajme Llotaria amerikane 2013, emrat fitues, përgjigjet per DV-2013

Llotaria amerikane 2013, emrat fitues, përgjigjet per DV-2013

755
1

DV-2013Me datë 1 maj Dalin përgjigjet me emrat fitues për llotarinë amerikane 2013.

Programi DV-2013: Njoftimi i Fituesve (emrat fitues) për programinDV-2013

Njoftim: Periudha e regjistrimit për programin e Vizave të Shumëllojshmërisë (DV-2013) ka mbaruar!

Të gjithë të regjistruarit programin e Vizave 2013, duke përfshirë edhe ata që NUK janë përzgjedhur si fitues, mund të kontrollojnë statusin e tyre nëpërmjet Kontrollit të Statusit të të Përzgjedhurit në faqen e njohur te Internetit të Departamentit Amerikan të Shtetit, Byrosë së Çështjeve Konsullore “Aplikimi Elektronik për Vizat e Shumëllojshmërisë” dhe mund të zbulojnë nëse regjistrimi i tyre është përzgjedhur apo jo. Të regjistruarit duhet të ruajnë faqen e tyre me informacionin e konfirmimit nga koha e regjistrimit të tyre, tё paktën deri në 30 Qershor 2013. Informacioni mbi statusin për programin DV-2013 do të jetë në dispozicion në Internet nga data 1 Maj 2012 deri më 30 Qershor 2013.

Për të qenë gjithmonë në kontakt me të rejat e fundit si dhe për të komunikuar me aplikues të tjerë vizitoni faqen e facebookut dedikuar llotarisë amerikane:  https://www.facebook.com/pages/Llotaria-amerikane

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.