Home Njoftime Llotaria amerikane 2011 2012 fituesit, përgjigjet

Llotaria amerikane 2011 2012 fituesit, përgjigjet

1472
1

llotaria amerikaneNëse jeni duke pritur përgjigjet për fituesit e llotarisë amerikane për 2011 – 2012 dhe nuk dini se kur do të dalin ato, mund të bëheni fan në facebook dhe do tju tregohet me saktësi përgjigja nëse jeni fitues apo jo i llotarisë amerikane për vitin 2011-2012.

Përgjigjet do të publikohen në faqen e facebook-ut dhe ju do të mund ti konsultoni ato personalisht nga momenti që ato do të hidhen në rrjet nga websiti i departamentit të shtetit amerikan.

Kjo është dhe adresa e faqes ku do të njoftoheni:

http://www.facebook.com/pages/Llotaria-amerikane

Mos humbini kohë lart e poshtë duke kërkuar . Sapo të dalin përgjigjet do tju dërgojmë linkun me adresën zyrtare për të verifikuar nëse jeni fitues i llotarisë amerikane për vitin 2011- 2012. Mendohet se përgjigjet duhet të dilnin në datë 15 korrik 2011.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.