Ja si mund të fitoni një pasaporte Amerikane

Shumë prej shqiptareve do të enderronin te punonin dhe jetonin në Shtetet e Bashkuara te Amerikes pse jo të kishin dhe një Pasaporte amerikane, por kjo eshte diçka qe nuk mund ta kene dot te gjithe.

Disa prej nesh (jo vetem korçarë) kane arritur ta prekin kete enderr nepermjet Lotarise Amerikane. Eshte pikerishte Lotaria amerikane mundesia me e mire per te pasur nje pasaorte amerikane.

Edhe pak dite kane mbetur per te aplikuar. Nese je prej atyre qe kerkojnë te prekin endrren amerikane apliko tani

Edhe ti mund te kesh fatin e fituesve te meparshem, mjafton te aplikosh ne menyre te sakte dhe pa gabime.

Linku zyrtar per te aplikuar vete: https://dvlottery.state.gov/ ose nepermjet asistenteve tane te specializuar https://llotariaamerikane.com/aplikoni-online/


Posted

in

by

Tags:

Comments

5 responses to “Ja si mund të fitoni një pasaporte Amerikane”

  1. Erison hatija Avatar

    Per nje jet me te mir

  2. Rinor Avatar

    Aplikim per lotari amerikane ose vize amerikane

  3. Rinor Avatar

    Lotari amerikane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.