Tag: yes albania

  • Programi Yes Albania per studime dhe eksperience ne Amerike

    Programi Yes Albania per studime dhe eksperience ne Amerike

    Je nxënës në shkollë të mesme në kërkim të një eksperience shkëmbimi në Shtetet e Bashkuara? Shihni se çfarë ju ofron programi YES Albania dhe aplikoni: http://www.yesprograms.org/countries/albania Ky program i ofron te rinjve shqiptare mundesi studimi dhe shkembimi midis Shqiperise dhe Shteteve te Bashkuara te Amerikes. Programi eshte i financuar nga Departamenti Amerikan i Shtetit…