Tag: viza turistike

  • Ambasada amerikane ka një mesazh të rëndësishëm për festat e fundvitit

    Për të gjithë shqiptarët që zgjedhin të udhëtojnë drejt Shteteve të Bashkuara të Amerikës me vizë turistike tashmë ambasada amerikane vjen me një njoftim të rëndësishëm. Me anë të një fotoje të shpërndarë në faqen e saj zyrtare, ambasada kërkon që qytetarët shqiptarë t’i përmbahen kushteve, të mos punojnë apo studiojnë, si dhe të kthehen…

  • Ambasada e SHBA: Kujdes me vizat turistike…

    Një mesash i rëndësishëm nga ambasada amerikane është dhënë nëpërmjet ilustrimeve interesante me foto. Vizat turistike nuk mund të përdoren nga shtetasit shqiptarë që i përfitojnë at për të punuar në SHBA. Një pjesëtare e stafit të ambasadës amerikane ka shfrytëzuar një darkë të këndshme me ushqime tradicionale shqiptare, ku dhe ka dëgjuar një të…