Tag: te jetosh ne amerike

  • Këto fakte për Amerikën nuk i dinë as amerikanët!

    Disa do të thonë se Amerika është vend i madh dhe se ka shumë të dhëna që nuk janë të lehta për t’u kujtuar. Megjithatë, janë disa fakte interesante që ia vlen të mbahen mend. Telegrafi ju sjell disa nga ato. 1. Zezakët kanë qenë gjithmonë pakicë, dhe më parë kanë shërbyer si skllevër. Por,…