Tag: shqiptaret dhe llotaria amerikane

  • Ja sa shqiptarë fituan Lotarine Amerikane nga 1993 deri në 2015!

    Studimi/ Ja sa shqiptarë përfituan nga Lotaria Amerikane nga 1993 deri në 2015! Nga 201 etnitet që kanë të drejtë të aplikojnë për Lotarinë Amerikane, shqiptarët radhiten në vendin e pestë gjatë periudhës 1993-2015, si përfituesit më të mëdhenj. Përmes sistemit të Lotarisë Amerikane gjatë periudhës 1993-2015, plot 42419 shqiptarë janë pajisur me Green Card…