Tag: pune ne amerike

 • Sa ore duhet te punosh ne Amerike per te blere nje shtepi

  Sa ore duhet te punosh ne Amerike per te blere nje shtepi

  Sa orë duhet të punojnë amerikanët për të përballuar një shtëpi Kur është fjala për koston e jetesës në qytete ne Amerike, një rregull i përgjithshëm është se çmimet e banesave janë shumë më të larta në qendrat ekonomike dhe të populluara të vendit, veçanërisht në qytetet përgjatë brigjeve. Veçanërisht në vitet e fundit, çmimet…

 • Mundësia e artë për të punuar në SHBA, avokati: Hapat që duhet të ndiqni

  Mundësia e artë për të punuar në SHBA, avokati: Hapat që duhet të ndiqni

  Nëse banoni në SHBA dhe mendoni të bëni kërkesë për autorizim pune nga Departamenti i Sigurisë së vendit (DHS), ju gjithashtu keni nevojë edhe për SSN që punëdhënësi juaj të raportojë të ardhurat që bëni. Avokati Kieran Both, nisur nga interesi i shumë personave tregon se si mund të merret autorizimi dhe hapat që duhet…

 • Amerika, viza punësimi të përkohshme për shqiptarët, ja kriteret që duhet të plotësoni

  Amerika, viza punësimi të përkohshme për shqiptarët, ja kriteret që duhet të plotësoni

  Shqiptarët tashmë mund të aplikojnë për vizë të përkohshme punësimi në SHBA duke ndjekur kriteret e përcaktuara nga shteti amerikan. Ditën e djeshme, ambasada amerikane ka publikuar programet për të gjithë të interesuarit që duan të jetojnë e punojnë në SHBA. Por në këtë njoftim, bëhet me dije se vizat e punës janë të specifikuara…