Tag: programi yes albania

  • Programi Yes Albania per studime dhe eksperience ne Amerike

    Je nxënës në shkollë të mesme në kërkim të një eksperience shkëmbimi në Shtetet e Bashkuara? Shihni se çfarë ju ofron programi YES Albania dhe aplikoni: http://www.yesprograms.org/countries/albania Ky program i ofron te rinjve shqiptare mundesi studimi dhe shkembimi midis Shqiperise dhe Shteteve te Bashkuara te Amerikes. Programi eshte i financuar nga Departamenti Amerikan i Shtetit…