Tag: gabimet gjate aplikimit

  • GABIMET QË DUHEN SHMANGUR

    Çdo person mund të aplikojë vetëm një herë në vit. Riaplikimi nuk rrit shanset, përkundrazi ju skualifikon. “Duhet të regjistroheni vetëm një herë në çdo vit. Një herë për çdo person dhe nëse ju doni të rrisni shanset, është mirë që të aplikoni vete nese dini ose te asistuar nga ndonje profesionist”, thotë specialistja e…