Tag: blej shtepi ne amerike

  • Sa ore duhet te punosh ne Amerike per te blere nje shtepi

    Sa ore duhet te punosh ne Amerike per te blere nje shtepi

    Sa orë duhet të punojnë amerikanët për të përballuar një shtëpi Kur është fjala për koston e jetesës në qytete ne Amerike, një rregull i përgjithshëm është se çmimet e banesave janë shumë më të larta në qendrat ekonomike dhe të populluara të vendit, veçanërisht në qytetet përgjatë brigjeve. Veçanërisht në vitet e fundit, çmimet…