Shpallen fituesit e Llotarisë Amerikane! Ja si të kontrolloni nëse jeni përzgjedhur

by

in

Pritjes së gjatë i erdhi fundi. Të gjithë ata që kanë aplikuar për Lotarinë Amerikanë, sot do të mësojnë nëse janë fitues apo jo. Edhe pak orë dhe autoritetet në SHBA do të publikojnë listat me fituesit e Lotarisë , që kanë aplikuar nga shumë vende të botës.

Por si të njiheni nëse jeni fitues apo jo?

Për të meësuar nëse jeni përzgjedhur do të mund të përdorni numrin unik të konfirmimit të dhënë në regjistrim duke kontrolluar online Kontrollin e Statusit të të Regjistruarve në faqen zyrtare të E-DV-së.

Kontrolli i Statusit të të Regjistruarve do të informojë pjesëmarrësit e përzgjedhur se si të aplikojnë për vizën e Lotarisë për veten e tyre dhe anëtarët e familjes së tyre.

Të përzgjedhurit do të mund të mësojnë datën e tyre të intervistës për vizë duke hyrë tek Kontrolli i Statusit të të Regjistruarve.

Po të gjitha këto do të mësohen vetëm sot pas orës 6 pasdite

Të gjithë ata që kanë aplikuar dhe presin të jenë fitues duhet të klikojnë KËTU

Shperndajeni me miqte tuaj!


Comments

20 responses to “Shpallen fituesit e Llotarisë Amerikane! Ja si të kontrolloni nëse jeni përzgjedhur”

 1. xhevdet ziso Avatar
  xhevdet ziso

  20195jEfh5khewnb

 2. hope to come out of us

 3. 20208m2gqlpla114

 4. BENGA ANXHELO Avatar
  BENGA ANXHELO

  20206SA4B57EUWAS

 5. Marsidamusaj Avatar
  Marsidamusaj

  Fitore

 6. Llotaria Amerikane

 7. Ermira Avatar
  Ermira

  Doja te dija nese jam fituese e lotarise amerikane.

 8. Skam komete

 9. Ka dal pergjigjia

  1. orion Avatar
   orion

   inshallah

 10. Anila Roci Avatar
  Anila Roci

  Ka dal pergjigja e motres

 11. Arta Serjanaj Avatar
  Arta Serjanaj

  Doja të dija a jam fitusse e llotrise

 12. A jam fituesi I llotaris amerikane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *